Buffet Menu 5 - VegetarischBuffet Menu 5, speciaal vegetarisch menu a la Rasa Lombok

Een zeer uitgebreid buffet voor de vegetarische fijnproever!! Dit menu is geheel vegetarisch. Onderstaand kunt u zien dat er keuze is uit 2 basis gerechten en daarnaast bestaat dit menu uit: 3 verschillende groentegerechten, 1 sate gerecht, 2 bijgerechten, 1 hoort of kan erbij en cassave of emping krupuk.

Hieronder ziet u de samenstelling van Buffet Menu 5.

  Witte rijst en Gele rijst of   Nasi Goreng en Bami Goreng
Gado Gado spitskool, sperciebonen/kouseband, wortel, komkommer & tauge met lekkere gado2 saus gemaakt van pinda’s en diverse kruiden of Urap diverse seizoen groentes ; kouseband, komkommer, wortel, groene groente of sla en tauge met geraspte kokos mild/zacht gekruid met een heerlijke smaak.
Terong Balado aubergine met tomaten en div kruiden, mild pittig van smaak of Sayur Boontjes sperzieboontjes
Sayur lodeh div.groente ook aziatische seizoens groenten met peteh bonen en groene peper met kokos melk zacht van smaak   Sambal Goreng Telor Ei mild pittig gekruid
Tahu en Tempe sate sate gemaakt van tahu en tempe met sate saus of Sate sago gemaakt van de kern (het binnenste) van de sago palm met mild pittig saus
Sambal goreng tempe fijne gesneden, gebakken tempe met zoete soja saus, tamarinda en div. kruiden, zacht van smaak of Sambal goreng kentang tahu met aardappelen en peteh bonen mild/pittig van smaak
Atjar gemaakt van diverse groentes zoals; komkommer, wortel en paprika in zoet zure saus of Asinan gemaakt van diverse groentes en fruit zacht zuur mild / pittig van smaak
Cassave krupuk gemaakt van cassave of Emping krupuk gemaakt van melinjo noten

Prijs: € 20,00 per persoon (minimaal 10 personen)

Vanaf 40 personen is de prijs: € 18.00 per persoon