Buffet Menu 5

Buffet Menu 5

speciaal vegetarisch menu a la Rasa Lombok

Een zeer uitgebreid buffet voor de vegetarische fijnproever!! Dit menu is geheel vegetarisch. Onderstaand kunt u zien dat er keuze is uit 2 basis gerechten en daarnaast bestaat dit menu uit: 3 verschillende groentegerechten, 1 sate gerecht, 2 bijgerechten, 1 hoort of kan erbij en cassave of emping krupuk.

Hieronder ziet u de samenstelling van Buffet Menu 5.

 Witte rijst en Gele rijstof Nasi Goreng en Bami Goreng
Gado Gadospitskool, sperciebonen/kouseband, wortel, komkommer & tauge met lekkere gado2 saus gemaakt van pinda’s en diverse kruidenofUrapdiverse seizoen groentes ; kouseband, komkommer, wortel, groene groente of sla en tauge met geraspte kokos mild/zacht gekruid met een heerlijke smaak.
Terong Baladoaubergine met tomaten en div kruiden, mild pittig van smaakofSayur Boontjessperzieboontjes
Sayur lodehdiv.groente ook aziatische seizoens groenten met peteh bonen en groene peper met kokos melk zacht van smaak Sambal Goreng TelorEi mild pittig gekruid
Tahu en Tempe satesate gemaakt van tahu en tempe met sate sausofSate sagogemaakt van de kern (het binnenste) van de sago palm met mild pittig saus
Sambal goreng tempefijne gesneden, gebakken tempe met zoete soja saus, tamarinda en div. kruiden, zacht van smaakofSambal goreng kentangtahu met aardappelen en peteh bonen mild/pittig van smaak
Atjargemaakt van diverse groentes zoals; komkommer, wortel en paprika in zoet zure sausofAsinangemaakt van diverse groentes en fruit zacht zuur mild / pittig van smaak
Cassave krupukgemaakt van cassaveofEmping krupukgemaakt van melinjo noten

Prijs: € 20,00 per persoon (minimaal 10 personen)

Vanaf 40 personen is de prijs: € 18.00 per persoon