Recensies

Recenties van klanten over Rasa Lombok

Wilt u ons en anderen laten weten hoe lekker uw maaltijd, hapje of buffet is geweest, laat dan hier uw reactie achter!

13 Recensies

 1. Afgelopen week een menu samen gesteld en afgehaald, tijdens ons vakantie verblijf in Egmond. Lekker gegeten.
  Maar wel behoorlijk aan de prijzige kant vonden wij, voor die kleine porties in kleine bakjes.

 2. We mochten weer heerlijk genieten van een maaltijd van Rasa Lombok. Dede weet alle smaken op een ongelooflijke manier samen te brengen. Dit zijn pas echte originele Indonesische smaken. Onze favoriet? De rendang! Daar kun je ons zelfs ’s nachts voor wakker maken. Maar er zijn natuurlijk veel meer gerechten. Allemaal even lekker. We kunnen iedereen Rasa Lombok in Egmond aan den Hoef van harte aanbevelen. Wat is die Dede een top kok zeg!

 3. We hebben heerlijk gegeten. Hadden 4 maaltijden met diverse gerechten door Dede laten samenstellen. Wat een smaaksensatie!! Een echte aanrader dus en komen zeker terug als we weer in de buurt zijn.

 4. Wat een verrassing dat wij tijdens een vakantie aan de Hollandse kust Rasa Lombok tegenkwamen. Wij zijn van Indische afkomst, zijn opgegroeid met de Indische keuken en weten dus precies hoe het smaken moet! Bij Rasa Lombok proef en zie je de aandacht en zorg waarmee de gerechten bereid zijn. De gerechten hebben diepe smaken die authentiek en verfijnd zijn. Complimenten!

 5. Lieve Dede en Jeroen, hartelijk bedankt voor de catering voor ons personeelsfeest, het was heerlijk en we hebben er allemaal van genoten.

 6. Wij hebben gisteren heerlijk mogen genieten van de Tumpeng die Dede heeft gemaakt voor de 70ste verjaardag van mijn stiefvader. Een prachtige schotel met verschillende overheerlijke gerechten en wát zag het er prachtig uit! Op Indonesische stijl gegeten van echte rieten bordjes en heerlijke spekkoek als toetje. Dede ons complimenten, dit is zéker voor herhaling vatbaar. Groetjes Suzan en familie

 7. Lieve Dede en Jeroen,

  Heel veel dank voor jullie fantastische catering van Nils’ en mijn verjaardag!
  Het eten was – zoals wij al jaren weten 😉 – meer dan fantastisch en iedereen heeft werkelijk gesmuld!!

  Liefs,
  Mauk & Anita

 8. Bij Gaaf Groen mogen genieten van een heeerlijk bord vegetarisch eten van Dede. Voortreffelijk!

 9. K.Schoen
  Met een verjaardagsfeest wilden wij iets anders doen. Dat werd een buffet van Rasa Lombok, achteraf een zeer goede keus. Wij hadden Dede Hendriati ontmoet bij Gaaf Groen , aan de Meerweg, daar staat zij zondags met haar catering.
  Alles werd keurig opgesteld en de gasten vonden het heerlijk. Het maakte de verjaardag zeer geslaagd!
  Alle lof voor Dede en ook haar man die haar helpt met het opstellen van het eten.
  K.Schoen

 10. Een Sweet 16 Party en een catering voor 35 personen om dat te vieren. In nog geen week tijd klaarde Dede deze klus. Een presentatie die zijn weerga niet kent, een kwaliteit waar alle gasten het nu nog over hebben. En een hoeveelheid waar iedereen nog dagen erna van kon genieten. Tot in de kleinste detail, het sprietje van de taugé, de vruchtjes voor de jarige, de prachtige indrukwekkende “Tumpeng”, het gele rijst gerecht voor de “Blessing” zoals zij dat zelf uitlegde. Het gezelschap was erg onder de indruk van de authentieke en geheel Indonesische presentatie die tot in detail klopte. En wij zijn supertrots dat wij Rasa Lombok andermaal voorde volledige catering hebben ingehuurd.
  1000x dank … het betekent heel veel voor ons dat juist jij deze Sweet 16 Party hebt “bevoorraad”! xxx

 11. Wat een feest en wat hebben we heerlijk gegeten. En wat een gemak. Alles wordt thuis bezorgd met professioneel materieel. Duidelijke scheiding en uitleg wat vegetarisch en zelfs veganistisch is. En wat alle andere heerlijkheden zijn. Mooie balans tussen de gerechten, heerlijk gekruid! En onze gasten hebben heerlijk gegeten. Zelfs mensen waar twijfels waren of ze van oosters eten zouden houden, hebben met smaak twee keer opgeschept!

  Een echte aanrader !

 12. Van het weekend op een feest van een heerlijk uitgebreid buffet van Dede (Rasa Lombok) mogen genieten. Het smaakte voortreffelijk. Het zag er mooi en verzorgd uit. Terwijl het feest aan de gang was, werd alles neer gezet. Heel onopvallend. Rasa Lombok is een echte aanrader voor heerlijk Indonesisch eten.

 13. Bij kennissen een buffet mogen proeven van Dede.
  Zalig!!!
  Als je ooit eens een catering thuis wilt hebben ….. dan moet je het bij Rasa Lombok bestellen.
  ECHT genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *