Leveringsvoorwaarden

Indien gewenst kunt u de Leveringsvoorwaarden in PDF formaat hier downloaden: Leveringsvoorwaarden PDF

 

Leveringsvoorwaarden Rasa-Lombok en Algemene informatie:

Algemene informatie

Bezorgkosten :

Buiten de Regio Alkmaar rekenen wij € 0,30 per km(retour)bezorgkosten. In de prijs die is afgesproken zijn we er van uitgegaan dat u zelf de geleverde Chafing Dishes & toebehoren binnen 24uur weer schoon zonder schade bij ons, Rasa Lombok, terugbrengt.

Bezorgen Binnen de regio (kosteloos) hier onder verstaan wij de volgende plaatsen: – Alkmaar – Koedijk – St Pancras – Broek op Langedijk – Bergen(NH) – Egmond a/d Hoef – Heiloo – Oudorp (NH) – Heerhugowaard – Egmond Binnen – Egmond aan Zee

Schoonmaakkosten & Ophaalkosten :

Natuurlijk kunt u dit ook door ons laten verzorgen, maar hiervoor rekenen wij dan wel extra kosten (€ 20,00 schoonmaken) en bij het laten ophalen kost dit nogmaals (€ 15,00) dit geldt dan alleen voor buiten de regio.

Voorbereidingen & benodigdheden :

U dient afhankelijk van de grootte van het buffet natuurlijk een ruimte te hebben voor 1 of 2 stevige tafels, per tafel ongeveer 1,00 mtr x 2,50 mtr, elektriciteit in de nabijheid van het buffet en indien nodig vrije toegang tot een kraan en spoelbak. Desgewenst kunnen we de tafels verzorgen tegen meerprijs € 20,00 per tafel er moet natuurlijk wel ruimte voor zijn.

Aanbetaling :

Bij een leveringsopdracht, vragen we een aanbetaling van 50% van de totaalprijs minimaal 2 weken voor de afgesproken leveringsdatum(dit is ivm inkoop van verse ingredienten)Hierna op de dag van levering het restant a contant of desgewenst via overboeking naar onze bankrekening t.n.v Rasa Lombok event catering iban : NL91 RABO 0151 1300 43 te Alkmaar.

Afzegging of Annulering :

Dit kan door omstandigheden voorkomen, maar uiterlijk 1 week voor levering i.v.m inkopen van kruiden en allerlei andere benodigdheden, voorbij deze periode moeten wij helaas 30% kosten in rekening brengen, dit juist omdat er door ons reeds kosten zijn gemaakt vooral m.b.t inkoop.

Wijziging of Aanpassing :

Een eventuele wijziging van de Caterings-datum dit kan….(bij uitzondering, we gaan er nl vanuit dat u zelf uitdrukkelijk een goede planning in overleg maakt !)Een melding het liefst zo snel als mogelijk, maar minimaal 2 weken van te voren. Wij hebben nl ook een planning & agenda…ziet u, de kans bestaat dat een eventuele andere datum ook al geboekt is, ivm andere catering of evenement !

Bediening :

Bij een kleinere catering een mogelijke keuze, maar bij een grote catering (van min.100 personen of meer)staan 1 of 2 tafel dames bij uw buffet in traditionele kledij om e.e.a in goede banen te leiden ivm opscheppen, advies of uitleg over het eten en verdere begeleiding, dit is wel tegen meer prijs van € 20,00 p/p p/uur, min. 2 personen in traditionele kledij. Dit vooral om e.e.a in goede banen voor u te leiden, dan kunt u evenals de gasten optimaal genieten.

Borden & Bestek (tegen meerprijs):

Wij kunnen voor u rieten traditionele bordjes, met gelamineerd inleg velletjes verzorgen, met daarbij behorend bestek. de bordjes zijn € 1,00 p/stuk en het bestek is ook € 1,00 p/stuk

Overig :

Niet onbelangrijk alle gerechten worden en zijn stuk voor stuk vers klaar gemaakt, u kunt deze ook nog de dag na levering gewoon eten of bewaren. in een koelkast of koele ruimte mits afgedekt en voldoende gekoeld minimaal onder de 7 graden celcius.

Dans & Zang (Muziek)

Wij kunnen natuurlijk ook Indonesische traditionele & klassieke dansen voor u verzorgen, dit is natuurlijk wel tegen meerprijs en mogelijke beschikbaarheid.
Verder rest ons u te zeggen dat in principe alles vooraf bespreekbaar is, wel dan niet tegen een meerprijs maar dit is afhankelijk van uw wensen, het blijft tenslotte altijd “ maatwerk “ maar we komen er altijd uit, om u zo een onvergetelijke & vooral smakelijke avond te bezorgen.

Vriendelijke groetjes van “ Rasa Lombok event catering “